Mi az episzindrom?

Mi az episzindrom?Az episzendrum az epilepsziás klinikai tünetekben hasonló betegségek következménye. Az epilepsziás rohamok eltűnnek a mögöttes ok megszüntetése után, amelyek közül ezek a tünetek.

Mi az episzindrom?
Az episyndrome oka összeomlás, duzzanatagy, traumás agysérülés, ájulás előforduló a háttérben a szív vezetési és a ritmus, hipoxia, veleszületett agyi patológiák, sclerosis multiplex, parazita betegség és az agy tályogok.

Az epizódkártya tünetei

A fő tünetek a focalis rohamokamelynek típusa a vereség helyétől függ. A másodlagos generalizált görcsrohamok befejezik a kórtan általános képét. Az elektroencefalogramban a kóros fókusz pontos lokalizációjú epilepsziás rohamok rögzítettek. A mágneses rezonancia és a számítógépes tomográfia kizárhat más agyi patológiákat, amelyek epilepsziás rohamokhoz vezethetnek. Az MRI-vel megkülönböztető jellegű episyndrom által manifesztált betegséget vélelmezô-tüneti epilepsziának nevezik, a focalis rohamok egyszerű és összetettek. Az egyszerű rohamok nem károsodnak a tudatosságtól, és komplexek, éppen ellenkezőleg, őket jellemzik.

Egy epizód típusai

Az elülső epilepsziát motor járjailleszkedik a csökkentését izmok a kéz, láb, az egyik fele az arc; rendellenességek a motoros kéreg egy éles feszültség végtagok, a vonzás a test, kiabálva; opercular roham nyálzás, csattanós, rágás, szem intézmény; adversivnymi megtámadja intézmény szem és a fej irányába; részleges rohamok motoros automatizmus, szaglási hallucinációk és autonóm narusheniyami.Simptomaticheskaya halántéklebeny epilepszia jellemzik az elrendezése a kandalló a temporális terület az agyban. Klinikailag ez a fajta betegség nyilvánul hallási, látási, vegetatív zavarok, szaglási hallucinációk, deja vu érzés, eufória, tolakodó gondolatok, alvajárás. Episyndrome így osztva az amygdala-hippocampus és oldalsó tüneti. Az első esetben, a támadások kíséri izolált megsértése tudat, süllyedő beteg tágra nyílt, meredt szemmel. A második - egyértelműen kimutatható látásromlás, hallás és beszéd. A nők az ilyen típusú episindroma, támadások egyre gyakoribbak a premenstruális periode.Temennaya szimptómás epilepszia jellemzik anterior parietális rohamok a zsibbadás egyes testrészek, paresthesias, hátsó parietális támadások fading elől és károsodott tudat, görcsrohamok alsó egyfajta tájékozódási zavar, golovokruzheniem.Pri occipitalis episindroma vannak szemgolyó izomrángás, elvesztése látótérben, vizuális hallucinációk színes foltok vagy köröket a szemem előtt, villogó Az.