Amigurumi: babák

Amigurumi: babák

A szép Japánból származó kötött játékok,egyre népszerűbbek. Különösen gyakran kötött állatok vagy babák, ez egy nagyszerű módja annak, hogy megmutassák a tehetségét a kézimunka terén. Amigurumi babák lehetnek miniatűr, játékos vagy belső.

Amigurumi baba

Hagyományosan az amigurumi technikában,Miniatűr modellek, amelyek ajándékként vagy játékként használhatóak. A főbb különbségek a másik technikában készült játékok között - nagy kerek fej, szemgolyók, kis lábak és tollak. Pupae esetében szükséges a ruhák és ruhák, amelyek azonos vastagságú vagy vékonyabb szálakkal vannak ellátva. Az igazi japán amigurumi egyszerű elemekből áll - golyók, kolbászok, palackok.

kötés Amigurumi babák

A technika horgolásból áll egy körbenoszlopok horgolás nélkül, néha oszlopokkal is használtak oszlopokat. A kampó méretét úgy kell megválasztani, hogy a vászon elég lyukak legyenek, lyukak nélkül. A ruhadarabok kötését gyakran komplex nyílászáró kötéssel használják, néha könnyebb varrni a ruhadarabok anyagait, vagy kötött kötőtűvel kötni.

A kötés kezdete az úgynevezett gyűrűből következikAmigurumi. Ez a módszer lehetővé teszi egy lyuk nélküli rész beszerzését, ellentétben a körben lezárt kör hagyományos kezdetével. Az amigurumi gyűrű egy körbe burkolózott szál, amelyhez az első sor hurokja be van kapcsolva. Először is, a gyűrű lehet nagy, de amikor az első sor befejeződött, húzza meg a szál végét, és teljesen lezárja a lyukat.

Amigurumi babák: rendszer

A következő kötés a szokásos módon történik. Sok amigurumi sémát lefordítanak japánul oroszul, és leíró jellegű leírás. Mások rajzok formájában maradtak - nem kell félnie tőlük, egy rövid elemzés után világossá válik, hogy még kényelmesebb a kötött.

A keresztek oszlopok horgolt, kicsikullancsok - hozzáadott rudak, nagy dupla hurkok, egy csillag jelzi azt a helyet, ahonnan az ismétlést elkezdeni. A sorban levő öltések számát zárójelben jelöljük. Ha minden össze van kötve, akkor a sorozatok kezdetének mindig meg kell egyeznie, ezért ez a hely jobban jelzi a kontrasztos szálat az ellenőrzéshez.

A vékony fogantyúk és a lábak kötésének megkönnyítésére néha speciális eszközöket használnak. Vékony ceruzát tehetsz, és körbe lehet kötni - pontosan és szépen kiderül.