A kelta tetoválás és jelentése

A kelta tetoválás és jelentése

Annak ellenére, hogy megdöbbentő választás különbözőtetoválás képek, a kelta tetoválás mindig is forró kedvenc nem csak a férfiak között, hanem a nők között. A kelta minta az egyik legösszetettebb és misztikus. Könnyű megtanulni szőtt vonalak, spirálok és körök miatt. Az alábbiakban találhatók a legnépszerűbb kelta tetoválások és azok jelentései.

A kelta tetoválás és jelentése

oktatás

1

Az egyik legnépszerűbb kelta jelképtetoválás - kelta kereszt. Úgy néz ki, mint egy keresztény, de annak központjában van egy kör. A bonyolult csomó mintázat egyedi és szokatlan megjelenést kölcsönöz. A kereszt értelme kétértelmű. Bizonyos - ez a jelképe az Isten végtelen szeretetét, míg mások - ez egy fallikus szimbólum. A legenda szerint a kelta kereszt találta Saint Patrick, aki megpróbálta átalakítani, hogy a keresztény hit a pogány népek Írország. A leggyakoribb hely, hogy felhívja a képet a kereszt: az alkar, vissza, és a csuklóját.

2

A Shamrock a Szentháromság kelta jelképe az ír katolikus egyházban. Ezenkívül az életet és az újszülöttet jelenti a halál után, azaz végtelenig.

3

Butterfly - ez az egyik legkedveltebb nõtetoválás. A kelta lepkék az újjászületést szimbolizálják a pupa-tól a gyönyörű pillangóig. És a pillangó a szerencse, a szabadság, a jólét és a győzelem szimbóluma. Leggyakrabban ezt a tetoválást alkalmazzák a hát alsó részén.

4

Celtic csomókat lehet használnifüggetlen tetoválás, és részeként. A kelta csomók szimbolizmusa nem túl világos, bár egyesek szerint a kelta csomóknak mágikus erejük van. De a legnyilvánvalóbb jelentése a kelta csomóknak a végtelen.

5

A kelta szív két lélek egyesülését szimbolizálja, és általában egy szeretett ember iránti odaadásra használják. Az ilyen tetoválás népszerű mind a férfiak, mind a nők körében.

6

Az élet kelta létfája az Édenkertet jelképezi, mint a föld és az ég közötti híd. A kelták mitológiájában a fa az élet és a nagylelkűség szimbóluma, mert táplálékot és menedéket nyújt az embereknek és az állatoknak.

7

A Claddagh gyűrű a barátság és hűség szimbóluma. Ebben a tetoválásban van egy kép a szívről, amelyet két kéz fog tartani, és egy koronát, amely a szíven fekszik. Mindegyik szimbólumnak saját jelentése van. A szív természetesen megtestesíti a szeretetet, a barátságot és a gondoskodást, valamint a koronás hűséget.

8

A kelták csodálatos labirintusaikról ismerteképítettek. Ezek a labirintusok szintén találtak helyet a kelta tetoválásban. Jelképezik az életútvonalat. Ha alaposan megnézed a kelta labirintusokat, különböző állatok képét láthatod.