Hogyan kell felhívni Patrick lépésről lépésre

Hogyan kell felhívni Patrick lépésről lépésre

Ki él az óceán fenekén? .. Ismerős szavak? Velük kezdődik a népszerű animációs sorozat "Spongyabob - szögletes nadrág". Próbáld ki a SpongeBob - Patrick legjobb barátját. Egy lépésről lépésre lecke, nagyon egyszerű lesz.

Hogyan kell felhívni Patrick lépésről lépésre

oktatás

1

Rajzolj Patric testvázát. A papír közepén húzzon nagy ovális képet. Patrick egy csillagfürt, fogantyúkkal és lábakkal, így a hosszúkás háromszög alakúak az oválisakhoz. Fentről az oválisra adjon hozzá egy nagy háromszöget. A csomagtartó oldalán és alul két háromszöget húz.

2

Most használja a radírt, hogy mindent törölátfedő többletvonalak. Húzzon fel egy lógó kupakot a felső háromszög felett. A háromszögek éles sarkai kerekítve vannak. Patrick kezei olyanok, mint a bordák.

3

Rajzolj a nadrágot, egy extra sort a nadrág tetején. Jelölje meg Patrick köldökét két ívvel. Ne felejtse el az arcot - jegyezze fel az arc formáját. Először rendezze el a száját, a két alsó vonalat, majd a vonalat a szemöldök és a diákok számára.

4

Készíts néhány kis arcot Patrick arcána szemöldök oldalán lévõ stroke. Húzzon két ovális szemet. Végül rajzoljon két nagy ívelt vonalat - ez Patrick szája lesz. Ne felejtse el felhívni a nyelvet. A sétahajó rövidnadrágja egy minta - és rajzolja meg. Patricknak ​​továbbra is fényes színekkel kell festenie, mert ez egy nagyon pozitív hős!