Melyek a zodiákus legszenvedélyesebb jelei?

Melyek a zodiákus legszenvedélyesebb jelei?

A Zodiákus jele, amely alatt az ember született, nemcsak a karakter fő jellemzőiről szól, hanem a temperamentum, beleértve a szexuális érzületeket is. Mely jelek a legszenvedélyesebbek.

Milyen zodiákus jelekről számíthat arra, hogy buzgó érzelmeket és szerelmi őrületet várnak

Szüksége lesz rá

  • - az állatöv jele;
  • - A szexuális horoszkóp;
  • - a szexuális kompatibilitás horoszkópja.

oktatás

1

Az asztrológusok egyhangúlag a legmagasabbat tulajdonítjákszexualitás Skorpióba. A Scorpio zodiákus egyik legszenvedélyesebb jelének dicsősége, köszönhetően a rendkívüli szeretetnek a testi élvezetek iránt. Ő nem csak szeret, hanem értékeli is őket. Ezért a fizikai közelség és a szerelem fizikai aspektusa elsősorban neki szól. Skorpió az ágyban fáradhatatlan, kitartó és lelkes. De lehet gyengéd és leleményes. A Skorpió szexuális partnere csak irigyelhetõ.

2

Következő fokú temperamentum és dühjön Kos. Rendkívül szenvedélyes és meggyőző, energikus és kissé önző. Ő törekszik a csúcsra az örömökre, nem felejtve el vele partnerséget vezetni. Igen, a Kos tudja megtenni, hogy partnere is vele van. A kosnak kimeríthetetlen szexuális energiája van, amely évekig tart.

3

A szexuális vezetők közül három a Nyilas. Az ágyban vele kevesen tudják összehasonlítani a leleményességet, a fáradhatatlanságot, a kísérletezés képességét. A szexuális kommunikáció meglepően egyszerű, világos és emlékezetes. Annyira szenvedélyes, hogy a szexuális varázslat alá kerülése értéktelen. Nem könnyű kijutni belőle, vagy meggyőzni a Nyilasort, hogy örökké maradjon.

4

Elég temperamentumos, kissé szakadt,lehet nevezni Taurus és Leo. Az első imádja a húsos örömöket - az ízletes ételektől a kiváló szexig. Ő tudja, hogyan lehet örömet szerezni, és hogyan tudja megvalósítani. Lasky Taurus nem különbözik a haragtól, de a szenvedélye hosszú lehet, mint a maratoni távolság. És ő lesz fáradhatatlan, vigyázó, kitartó, amíg igazi tűzvágyat nem ébreszt a partnerében.

5

Az oroszlán mindenben akar királyozni, beleértve a szexet is. Minden területen igyekszik bemutatni magát, hogy kimutassa kizárólagosságát. Professzionális csábító. Szereti a luxusszexet. És mindent megtesz, hogy így szexuális életét megcsinálja. Arzenáljában mindig vannak trükkök, amelyekkel könnyedén meghódíthatja, gyönyörködhet és kellemesen meglepheti a partnert.