Milyen országokban engedélyezett a vérfertőzés?

Milyen országokban engedélyezett a vérfertőzés?


A szexuális promiszkuitással kapcsolatos bűncselekmények egyre gyakoribbak. Milyen országokban engedélyezett a vérfertőzés? Jogilag nem tilos számos civilizált államban.Milyen országokban engedélyezett a vérfertőzés?


oktatás


1


Oroszországban. Ez különösnek tűnik, de a törvény szerint az oroszországi vérfertőzés nem tilos. Nem lehet feleségesen felvenni a hozzátartozókat egy felmenő egyenes vonalra, például egy apának egy lányával vagy egy nagymama unokájával. Ez vonatkozik az örökbe fogadott gyermekek örökbefogadó szülőkre. Testvér és testvér is nem tud kapcsolatba kerülni. De senki sem említi a nagybátyákat és az unokákat, mint az unokatestvérekről és az unokatestvérekről. Ezért ez megengedett.


2


Hollandiában. Ezt az országot gyakran a leginkább szabad a törvényekben. A homoszexuálisok közötti házasságkötések legalizálása, jogaik védelme, könnyű drogok értékesítése - mindez Amsterdam számára is megfelelő. Az incest Hollandiában nem megengedett. Még itt is a testvérek közötti házasság legitim. A kommunikáció hivatalos biztosításának egyetlen feltétele a szerelmesek kora. A különbség nem lehet több, mint nyolc év.


3


Svájcban. Egy olyan ország, amely a közelmúltban megszállt. 2010 óta a legmagasabb életszínvonalú fejlett államban a törvények megváltoztak. A törvény büntetőjogi felelősségéről szóló cikk hirtelen eltűnt a kódexből, ami felháborította a lakosságot.


4


Franciaországban. Függetlenül attól, hogy a vérfertőzés megengedett-e ebben az országban, vitatott kérdés. A Polgári Törvénykönyv tiltja a XIX. Század közeli hozzátartozói közötti házasságot. De nincs olyan jel a törvényben, amely szerint a szexuális viszonyt a vérrel rokonok között kell felvenni. Ennek megfelelően ez a párok személyes ügye.


5


Belgiumban. Ebben az európai országban a kényszerházasságok tilosak, az erőszakos tényező a priori kizárt. De a jelenlét itt a mindennapi élet tényének számít.


6


Indiában. Mint fejlődő ország, India nem tiltja a vérfertőzést mint a kapcsolat formáját. Ezenkívül nem veszik figyelembe a többség életkorát, ahogy a civilizált államokban szokás.


7


Azerbajdzsánban. Lehetőség van arra, hogy az országot legközelebb Oroszországhoz elkülönítsük. Az incest nemcsak itt, hanem számos kelet-keleti országban is megengedett. Különösen a falu helyzetére vonatkozik. A hagyományok elsőbbséget élveznek, és az unokatestvérek és nővérek közötti házasság lesz a norma. Ünnepeket tartanak ünnepélyesen. Gyakori a rituálé, hogy minden esküvő után minden lapon bemutatják a lapot.