Mi az a sorozat, "House with lilies"

Mi az a sorozat, "House with lilies"


Az új televíziós sorozat családi saga a Mikhail Govorov és családja életében. A film a szovjet nép több generációjának történetét meséli el a háború végétől napjainkig.Mi az a sorozat, "House with lilies"


A telek

A kép rendezője Vladimir Krasnopolsky.
1946-ban, a fasiszták feletti győzelem után,a hős-frontvonalbeli munkás Mikhail Govorov visszatér békés életre. De az útja nem hazudik a feleségével. Michael megtudta, hogy Tasia olyan nő, akivel találkozott a háború útján, és beleszeretett, született egy lányt, és meghalt a vonat bombázásakor. A kis Lily Mikhail saját lánya. Az árvaházban találja. Végül Govorovdal együtt a családhoz jön. Egy illegális lány megjelenése kellemetlen meglepetés Mikhail családjának, feleségének és kisfiának, Kochi (Konstantin) családjának. Felesége nem tudott visszaszerezni ebből a csapásból. Nem bocsátotta meg a férjét, és nem fogadta el a "vérét". Mikhail közeli barátja, Dementy Shulgin felkéri őt, hogy vállaljon felelősségteljes álláspontot. Ezt követően a Govorov család egy régi kastélyra költözik a városon kívül. A közhiedelemmel "a liliomokkal házat" keresztelték. Ezzel összeköti a szerencsétlen asszony legendáját, aki átkot vetett a házra és lakóira. És bár ez a tizenkilencedik században történt, a ház még mindig ellenséges a vendégei számára. "Nem lesz boldogság azok számára, akik ott élnek száz évig" - ez a varázslat rémlik az emberektől. De a govorovok, akik nem tudtak róla, a ház új mesterei. Kezdetben életük jól megy, de a szerencsétlenségek hamarosan kísértenek az egyszer gondatlan Mihályt. A fiú meghal, és a feleség a bort borítja. És akkor kiderül, hogy Tasia, Lily anyja túlélte és lányát keresi. Így nyílik meg egy család története. A gyerekek felnőnek, a szülők öregszenek. De mindegyikük továbbra is a ház tetején él, liliomokkal, akik rokonai lettek. És ez a saga még nincs vége.

Főszereplők

A film szerepét mind orosz, mind ukrán színészek végezték: Sergei Makhovikov, Darya Moroz, Nikolay Dobrynin, Olesya Sudzilovskaya, Eugene Knyazev, Rakov Viktor és mások.
Szergej Makhovikov - népszerű orosz színésza színház és a mozi, a rendező, a saját dalok végrehajtója. 1963-ban született. A sorozatok sztárja: "Blind", "Secret Guard", "Blind-2", "Gromovs", "Saboteur-2", Daria Moroz egy orosz színház és mozi színész. 1983-ban született. A szülők a híres színésznő, Marina Levotova és a rendező Yuri Moroz. Három hónap alatt lőttem moziba. Összesen 53 filmben és sorozatban játszott. 2009-ben elnyerte a "Nika" díjat a legjobb női szerepért (a "Live and Remember" című film). Olesya Sudzilovskaya szovjet és orosz színház és mozi színésznő. A filmek sztárja: "Anya, ne aggódj", "Lily of the Valley Silver". 56 filmben szerepelt.

A showról

Az orosz filmstúdió közös termelése"Favorit Film" és az ukrán Film.UA. A premier 2014. március 31-én zajlott le. Az 1. évad látható. Összesen 24 sorozatot távolítanak el. Az egyes sorozatok időtartama kb. 45 perc.