Milyen dokumentumok szükségesek a söröző megnyitásához?

Milyen dokumentumok szükségesek a söröző megnyitásához?

A söröző az egyik legnépszerűbb létesítmény. A saját megnyitásához jól fel kell készülnie: válasszon egy megfelelő helyet, és gyűjtsön össze a szükséges dokumentumok listáját.

Milyen dokumentumok szükségesek a söröző megnyitásához?

Szervezeti és jogi forma

Mielőtt megnyitná saját sörözőjét,meg kell, hogy gondosan vizsgálja meg a jogi keretet, amely szabályozza a kiskereskedelemben az alkoholtartalmú italok. A törvény meghatározza, hogy ki és hol lehet sörözni. Például eladni bármilyen alkoholtartalmú italok szigorúan tilos az orvosi és oktatási intézmények, közlekedési létesítmények, buszmegállók, a piacok és vokzalah.Sleduet figyelni, hogy, hogyan kell kiválasztani a jogi forma az üzleti tevékenységnek. LLC a legjobb megoldás, mivel ez a szervezet az adózási rendszert egyszerűsíti. Ez lehetővé teszi, hogy mentse a jövedelemadó és az áfa és a vállalati tulajdon. A dokumentumok előkészítésekor figyelembe kell venni a sáv elhelyezési követelményeit. A terület legalább 180 négyzetméter. A bár nem helyezhető el egy lakóházban. Valószínűleg a helyiséget meg kell javítani. Továbbá, a regisztráció után szükséges valamennyi dokumentum berendezések vásárlása, mint például a mikrohullámú sütők, lemez, bár, szekrények, bútorok a szobában, pénztárgép, kirakat, hűtőszekrény, kávéfőző, egy generátort és jég daráló, a modul telepítése sörcsapok, shaker, edények és bár kiegészítők. Amellett, hogy a garantált minőséget a sör meg kell, hogy vegye komolyan a fő menüsor. Ez nemcsak azzal a különféle sört ételek, mint a kenyér, kolbász, stb, hanem tartalmazza a teljes étkezést.

Üzleti regisztráció

A dokumentumok regisztrációjának megkezdéséhez regisztrálás szükségeskorlátolt felelősségű társaság. Ez 1000-ről 5000 rubelre fog kerülni. Az ár attól függ, hogy a jogsegélyt nyújtó cégek felhasználásra kerülnek-e, valamint szükség van-e terméktanúsításra és alkoholtartalmú italok értékesítésére. Az engedély ára öt évre 40 ezer rubelre kerül. Ezután meg kell kötni a bérletet vagy a helyszín megvásárlását / eladását, ahol a bár található. A helyiség bérleti díja mintegy 80 000 rubel lesz, melynek során regisztrálni kell egy pénztárgépet, és szerződést kell kötnie annak karbantartásához, majd - engedélyt kell szereznie egy bár nyitására a SES és a tűzoltóság telephelyén. Nagyon fontos, hogy megállapodásra jussanak a szellőztető és légkondicionáló rendszerek szisztematikus tisztításáról. És végül, ahhoz, hogy megvédje a bárpultot, szükség van a Rospotrebnadzor állami engedélyére.