1. tipp: Hogyan kell megszüntetni az autóvásárlási megállapodást?

1. tipp: Hogyan kell megszüntetni az autóvásárlási megállapodást?

vásárlás az autó - mindig örömteli esemény. De vannak olyan idők, amikor a kabinban eladott autó hibás. Az ilyen autó használata nemcsak kellemetlen, de életveszélyes lehet. Van egy vágy, hogy feloldódjon megállapodás eladás és vásárlás. Az eljárás kellemetlen, de nagyon megvalósítható.

Hogyan szüntessük meg az autóvásárlási szerződést?

Szüksége lesz rá

  • Garanciakártya javítással ellátott jelekkel;
  • Az adásvételi szerződés megszüntetésére vonatkozó igény;
  • Ügyvédi segítség;
  • Társaság a fogyasztói jogok védelmére;
  • Az Orosz Föderáció Polgári Törvénykönyve.

oktatás

1

A jármű visszatérésének lehetősége. Csak azért, hogy bebizonyítsa a gyári házasság elég nehéz, és néha bírósághoz kell fordulni feloszlatás céljából megállapodásés eladás és vásárlás az autó. Kezdeni, jelenteni a házasság tényét az eladónak. Ha lehetséges, rögzítse a házasságot a fényképen. Forduljon a márkakereskedőhöz, hogy ellenőrizze a problémás területet.

2

Kérdezd meg a szalonkezelést, amelyben a vásárlás megszűnt megállapodás eladás és vásárlás az autó önként. Motiválja a vágyat. Előfordul, hogy a házasság vitathatatlan, és az eladó beleegyezik abba, hogy további várakozás nélkül megszűnik.

3

Abban az esetben, ha az eladó nem akarja feloldani megállapodás, vizsgálatot igényel. Ez bizonyos pénzügyi költségeket és időt igényel. De ha úgy döntesz, hogy visszaadod az autót, akkor menj végig.

4

Írjon be egy kérelmet a bírósághoz egy vallomásért megállapodásés eladás és vásárlás érvénytelen. Ön kinyomtathatja a felmondási kérelmet megállapodásés eladás és vásárlás.

5

A bíróságon bizonyítsa, hogy ez az autóhibás. Erős bizonyítékot szolgáltasson, minden olyan dokumentációt megadjon a javításokról, amelyeket fel kell jegyezni a gép garancialevélen. Szintén tartsa az ellenőrzéseket. Ne kétségbe esik, ha az első bírósági döntés nem az Ön javára. Folytasd tovább. Ügyvédek.

2. tipp: Hogyan kell megszüntetni a biztosítási szerződést?

Vannak olyan helyzetek, amikor feloldásra van szükség megállapodás Biztosítási politika. Tekintsük ezt a helyzetet példával megállapodásés Biztosítási politika CTP. Míg a többi politika tervezése és megszüntetése a fő pontok ugyanazok.

A biztosítási szerződés megszüntetése

oktatás

1

Először törlésre megállapodásés az OSAGO-nak szüksége van a biztosítási hivatalhozvállalatok dokumentumokkal. Önmagában szükség van a tényleges politika és az útlevél elfogadására. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a legtöbb biztosító társaságok visszatéríti a pénzt kizárólag banki átutalással, hogy egy kártya minden bank adatai átadása és ezen a kártyán (BIC, neve, folyószámla, stb.)

2

Másodszor, mivel a legtöbb esetben a felmondás megállapodásés az autó értékesítése miatt következik be, majd az eladáskor másolatot készít megállapodásde vásárolni és eladni, és hozza ezt a másolatot a biztosító társaság. Ebben az esetben nem kell feltalálni vagy megmagyarázni a megszűnés okát megállapodása.

3

Harmadszor, amikor egy biztosító társaság irodájába jössz, teminden szükséges dokumentumok másolatait, írjon egy nyilatkozatot a formában és formában a biztosító társaság. Még várnia kell az alapok visszavételére. Általában egy hónapon belül a pénz a megadott számlára kerül. Ha a kártya szerepel, amely kapcsolódik a mobil banki, akkor kap egy SMS-t a feltöltés.

Tipp 3: Hogyan viselkedni vissza egy új autót

A fogyasztóvédelemről szóló törvény szerint,a vevőnek jogában áll az eladónak az új kocsit visszaadnia, ha a minősége nem megfelelő, a berendezés hiányos, valamint a jog egyéb megsértése és az adásvételi szerződés feltételei.

Hogyan visszaküldhetünk egy új autót?

oktatás

1

Először is, menj vissza az eladónak ésindokolja meg, hogy miért akarja visszaállítani az autót. Ügyeljen arra, hogy írásban írjon ki egy nyilatkozatot, amelynek másolatát otthon hagyja. Az eladónak írásban 10 napon belül válaszolnia kell. A konfliktus rendezésére vonatkozó feltételek feltüntetése vagy az elutasítás okainak feltüntetése.

2

Kommunikáció az eladókkal, kifejezze bizalmátszavaikat, a fogyasztóvédelem terén a jogszabályok ismeretét. Ne ajánljon kompromisszumokat - legyen egy eladó. Határozza meg magának a fő követelményt és teljesítse annak teljesítését. Aktív ügyfelekkel való foglalkozás esetén az eladók hajlandóak kielégíteni az Ön igényeit, mint a bíróságon.

3

A gyakorlat azt mutatja, hogy visszatéregy rossz minőségű autó a legkönnyebb az értékesítés napjától számított 15 napon belül. Kérjük, vegye figyelembe, hogy bizonyos csomag megrendelésekor a vevőnek meg kell várnia a végrehajtandó megbízást, és a gép átvételének tényleges időpontja eltérhet az értékesítés időpontjától.

4

Ha az eladó azzal vádolja Önt, hogy megsértette a feltételeketa gépkocsi meghibásodásához vezetett, független vizsgálatot igényel. Meg kell tartani a saját költségén. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vizsgálat eredményeit a bíróságon lehet fellebbezni.

5

Ha nincs előzetes próbaa tisztességtelen eladónak nem volt hatása, pert indítson ellene. Annak érdekében, hogy növelje esélyeit az ügy megszerzésére, vegye fel az illetékes ügyvédet. Számolva a győzelemre, nemcsak a gépkocsi költségének visszatérítését, hanem minden jogi költséget és kártérítést igényel. Ne kérjen túl sokat - a bíróságok nem szeretik a mohóságot. A kár összege és az összes költség nem haladhatja meg az autóár 50% -át.

6

Ha az autót bankon keresztül veszik fel, vegye fel a kapcsolatota legközelebbi fióktelephez, a hitelszerződés felmondására irányuló kérelemmel. Az eladó ebben az esetben általában visszaküldi az autó költségét a hitelintézetnek. A banknál a kölcsönszerződés megszűnése után az Önnek fizetett pénzösszeget kapja, kivéve a már kifizetett kamatot. Fontos megkövetelni a banktól, hogy írásban értesíti az Ön követeléseinek hiányát.

4. tipp: Hogyan importálhat egy autót Ukrajnába

Naponta több ezer ember halad át járművek Ukrán határt különböző célokra. Közülük sokan azok közül, akiknek az autó átadása az akvizícióhoz vagy a közelgő értékesítéshez kapcsolódik. A kezdők ebben az esetben tanácsos alaposan tanulmányozni a meglévő szabályokat a járművek behozatalának sajátosságaira vonatkozóan Ukrajna.

Hogyan importálhatunk autót Ukrajnába

oktatás

1

Az ukrán jogszabályok szerint egy járművet, mint bármely más behozott árut Ukrajna, vámfelügyelet és vámkezelés tárgyát képezi. Ezért a határon lesz, hogy töltse ki a vámáru-nyilatkozatot két példányban, ahol amellett, hogy általános információkat, meg kell részletes tájékoztatást nyújtanak a behozott gépjármű - gyártmány, modell, gyártási év alvázszám, stb, valamint az összes szükséges dokumentumot is.

2

Meg kell továbbá dokumentálnia a jogota jármű birtoklása, a megfelelő közjegyzői okmányok átadása - értékesítési szerződések, ajándék vagy barter. A megvásárolt autón bemutatni kell az ellenőrzések, számlák, számlák eredeti példányait, levélpapírban és bélyegezve.

3

Ha személyesen vásárolt egy autót,hogy az eladási dátum és a róluk szóló részletes információk mellett a dokumentumok magukban foglalják a teljes nevét, utónevét és a védjegyet. Nem zárható ki, hogy a vámtisztviselők több, a tulajdonjogot igazoló dokumentumot is benyújthatnak Önnek: biztosítási kötvények és igazolt szállítási kísérő dokumentumok.

4

Az importált autók importvámok tárgyát képezikkötelessége a teljes sebesség, kivéve azokat, amelyek országokból importált amelyekkel Ukrajna kötött vámunió vagy nemzetközi szerződés vonatkozó különleges vámrendszer. A jövedéki adók a motor mennyiségétől és az autó gyártási évétől függenek. Ha lehetetlen megállapítani a gyártási évet, a megadott évvel, feltüntetve a regisztrációs dokumentumokat.

5

A behozott vám és jövedéki adó mellett a Ukrajna az autó fizetett HÉA, amely a szokásokból származikértéket, behozatali vámot, jövedéki adót és 20% -os HÉA-kulcsot. Összegezve, a vállalkozónak egy díjat kell fizetnie a vámkezelésért és egy díjat kell kiállítania a közlekedési rendőrségen belüli gépjármű nyilvántartásba vételéhez.