Tipp 1: Hogyan húzza meg a csavart

Tipp 1: Hogyan húzza meg a csavart

Még akkor is, ha nem szeretne csinálni és csinálni valamit a házat a saját kezével, akkor is előbb-utóbb találkozik a helyzet, ha meg kell csavarni csavar. Egyszerű, úgy tűnik, a működés egyes esetekben sok nehézséget okozhat.

Hogyan húzza meg a csavart

Szüksége lesz rá

 • - csavarhúzó;
 • - csavarkulcs vagy csavarkulcs;
 • - Csavarhúzó;
 • - rugó és konzol;
 • - gumi cső;
 • - ragasztó vagy festék.

oktatás

1

Vizsgálja meg a fejét csavarés válassza ki a megfelelő eszköztcsavar. Ha a kalapra van egy kivágás, válassza ki a megfelelő átmérőjű kereszt- vagy lapos csavarhúzót. Ne felejtse el, ha túl kicsi a csavarhúzó, akkor görgetni fog, és túlságosan megtörheti a szálat.

2

Ha a fej csavarde hatszög vagy négyzet alakú, válasszon megfelelő csavarkulcsot, beállítható csavarkulcsot, szélsőséges esetben pedig fogó is használható.

3

Annak érdekében, hogy csavarják csavar egy vagy két nyílással helyett egy nyílás, csavar az Y alakú csavarhúzó alatt, csavarA "titkok", amelyeket a csavarás nehézségére hoztak létre, speciális eszköz megvásárlására.

4

Ha nagy mennyiséget kell csavarnirögzítse, használjon csavarhúzót vagy fúrót. Ezenkívül különböző szerelvényeket vásárolhat, beleértve a rögzítőket a nehezen elérhető helyeken.

5

Annak érdekében, hogy csavarják csavar olyan helyen, ahol lehetetlen közeledni,használjon csavarbehajtót. Ilyen csavarhúzót lehet készíteni és egymástól függetlenül vágni egy hagyományos csavarhúzó rudat kettőre, és újra hegeszteni a rugó végét.

6

hogy csavar Ne kell tartania a kezét, helyezzen egy rugós tartót a csavarhúzóra. A fogantyú oldalán fúrjon egy lyukat, vezesse be a csapot, és rugóval nyomja rá. Amikor felhozod csavar a zárónyílásban a rugót szilárdan nyomja a csavarhúzó hegyéhez.

7

Még könnyebbé teheti - megtalálja a gumitA belső átmérőjű cső kissé kisebb, mint egy csavarhúzó átmérője. Vágjon egy darabot 3 cm hosszúra, szorosan húzza meg a csavarhúzó végére, helyezze be a fejét csavara. Most bármely pozícióban dolgozhatsz, a második kéz segítségével.

8

hogy csavar nem mozdult el a vibrációtól, a munka előttzsírozza be ragasztóval vagy festékkel. Ha lehetséges, csavarja be a végét a rész másik oldaláról, és húzza meg a szálat (ebben az esetben vegye figyelembe, hogy a tartó nem lesz behajtva).

2. tipp: Hogyan kell centrifugálni a labdát

A bowling játék lehetővé teszi, hogy szórakoztassa és demonstrálja a készségeket, pontos mozgásszámítást a labdát és közvetlen találat a célponton. A legfontosabb részlet a forgatás a labdát, ami nem olyan könnyű elérni, amihez időbe telik a csukló képzés.

Hogyan kell centrifugálni a labdát.

Szüksége lesz rá

 • Labda bowlinghez, kesztyű.

oktatás

1

Tegye ujjaival a kezét a kesztyűkkel, így kényelmesebb volt tartani a labdát.

2

Görgesse le a keféket balra és jobbra, hogy kissé nyújtsa őket a dobás előtt.

3

Három megközelítés után, az utolsó lépésben indítsa el a labdát, majd csavarja be a dobásba.

4

A görgetés pillanatában élesen nyomja le a labdát, és célozza meg a célt.

3. tipp: Hogyan válasszunk egy propelleret?

A csónakmotor hatékonyságát nagyban meghatározza az evezés helyes megválasztása csavar. Ez az egész rendszer gazdaságától, sebességétől és gyorsulásától függ. Hogyan válasszuk ki a megfelelő propellert?

Hogyan válasszunk propelleret?

oktatás

1

Használja a legegyszerűbb kiválasztási módszert csavar. Ha van ilyen lehetőség, hasonlítsa össze a dolgozókatkét vagy három különböző fokozatú csavarok minőségét, egymás után ugyanazon a motoron. Határozza meg, melyik csavar hatékonyabb lesz az edény nagy terhelésével (általában egy kisebb csavarral ellátott csavarral), és amely biztosítja a nagy mozgási sebességet a hajó vagy csónak minimális terhelése mellett.

2

Számos kísérletet végezzen, és mérje meg az üzemanyag-fogyasztást a hajó különböző terhelése miatt. Határozza meg mindenkinek csavar a gyaluláshoz való optimális hozzáférés aránya ésa hajó által kifejlesztett maximális sebesség. Így a motornak kb. 5000 fordulattal kell működnie egy perc alatt, teljesen nyitott fojtószelepen заслонке.

3

Munkavégzéskor csavar Ügyeljen arra, hogy mennyi forrása vanvíz a motor alatt. Ha a mozgás megkezdésekor a motor olyan hangot bocsát ki, amely hasonlít az autó túlfutójára, és a vezérlőkarok mozgása hirtelen és élesen ráncol, nagy csavarral ellátott csavar szükséges. Ha a gyorshajtás gyenge sebességgel és lassabb kimenettel rendelkezik, kisebb teljesítményű propellerre van szükség.

4

Ha hajót választasz, fontolja meg a feltételeketa hajó tervezett mőködése, beleértve a megengedett terhet. Ha fényt tervez, akkor a maximális terhelésre tervezett csavar túlzott sebességet eredményez.

5

Ügyeljen a pengék számára csavar. A legmagasabb maximális sebességet a csavarokkal történikhárom pengével, de lassan vontatják a hajót a gyaluláshoz. Négy lapátos légcsavarok ellenkezőleg, könnyen megmunkálhatóak, de alacsonyabbak a háromcsapos propellereknél.

6

A megfelelő löket biztosításához a kések alakja csavar. Válasszon elliptikus pengéket, ha akarodbiztosítja a sebesség és a vontatás optimális arányát. Néhány csavarral a késekre kúp alakú kések találhatók, ami csökkenti a súrlódást, ilyen csavarok előnyben részesítik a nagysebességű hajókat. Mozgásban az algákkal teli tartályoknál a forgócsavaros csavarokkal ellátott csavarok alkalmasabbak.

7

A csavar elkészítéséhez figyelembe kell venni, hogy az alumínium csavarok előnyben részesíthetők a kis csónakokra felszerelt külső motorokhoz. Kevesebbek és olcsóbbak, mint a sárgarézek.

Tipp 4: Hogyan lehet felvenni a csavart a hajó motorjára

Minden csónakmotorral rendelkező hajó optimális evezéssel rendelkezik csavar. De ha sokféleképpen használod a hajót - a halászathoz, a gyalogláshoz, a vízi síelők vontatásához - többre van szükséged csavars. Ügyeljen arra, hogy vásároljon tartalék csónakot a hajó számára csavar egy sor kötőelemgel hozzá.

Hogyan válasszunk csavart a csónakmotornak?

Szüksége lesz rá

 • - hajó;
 • - csónakmotor;
 • - propeller;
 • - fordulatszámmérő.

oktatás

1

Határozza meg az alapvető paramétereket csavarde egy csónakmotorhoz. Ezek az átmérője csavarhanem a lépése is. Ezekből a paraméterekből, figyelembe véve a motor teljesítményét, a hajó maximális sebessége függ. Távolság hüvelykben csavaregy fordulóban van egy lépés csavarde egy csónakmotor.

2

Keresse meg a kijelölést a legtöbb evezéshez csavare, átmérő és lépésérték csavara. Például a 9,9 h13 felirat azt jelenti, hogy ez csavarés az O csónakmotor 9,9 hüvelyk, 13 hüvelyk lépéssel.

3

Nézze meg a hajó utasítását motor, milyen maximális fordulatok alakulhatnak ki"Teljes gáz", a fojtószelep nyitva van. Gyorsítsa fel a hajót a maximális sebességre. A fordulatszámmérővel mérje meg a motor tengelyének sebességét, általában nem haladja meg az 5500 ford / perc értéket.

4

Jegyezze fel a tengely sebességéta maximális nyitott fedél. Ha ez kisebb, mint az ajánlott maximális sebesség, akkor olvassa el a fordulatszámmérő leolvasásokat az ilyen típusú evezés maximális sebességének megfelelően csavara.

5

Számítsd ki a lépést csavarde egy csónakmotor. Egy hüvelykes lépés csavara kb. 200 fordulat / perc. Keresse meg a különbséget a fordulatszámmérés és a névleges legnagyobb fordulatszám között, oszd meg 200-mal. Osztassa meg a kapott értéket a csónakmotor-reduktor áttételi arányában. Ha végül megkapod a 2-es számot, ennek a hajómotornak célszerűbb egy másik evezést használni csavar, amelynek lépése 2 hüvelyk kisebb. Az új csavara hajó elérni fogja a tervezett maximális sebességet.

6

Ha kiválasztja csavarde a hajóra motor tarts be egy bizonyos szabályt. A nagy sebességű hajócsavarokat a nagysebességű könnyű hajókhoz használják, kisebb lépésekben a lassú és nehéz hajók számára. Lépésváltás csavarés a csónakmotor az egyetlen módja a megbékélésnek csavar motorral és hajóval.

5. Tipp: Hogyan kell javítani a csavart

A legtöbb hibával kapcsolatos problémaa merevlemez teljesen formázható, és új partíciókat hoz létre. Sajnos ez a módszer fontos információk elvesztéséhez vezet, ami nagyon fontos a felhasználók számára.

A csavar visszaállítása

Szüksége lesz rá

 • - Szerelje fel az "n" meghajtót;
 • - HDD regenerátor.

oktatás

1

Ha a rendszerlemez megsérültpróbálja meg csatlakoztatni a meghajtót egy másik számítógéphez. Ezután ellenőrizze a fennmaradó helyi lemezek működőképességét. Ha mindegyik normálisan működik, csak másolja a fontos fájlokat a rendszerlemezről.

2

Olyan helyzetben, ahol nem tudszhozzáférést biztosít a merevlemez kívánt partíciójához, és bizonyos információkat kell mentenie a Mount'n'Drive program használatával. Töltse le a segédprogram telepítési fájljait. Futtassa a telepítőt.

3

Nyissa meg a telepített alkalmazás főmenüjét. Várjon egy ideig, amíg meg nem találja a rendelkezésre álló merevlemezeket és partícióikat. A bal egérgombbal válassza ki a visszaállítani kívánt lemezt.

4

Kattintson a "Mount" gombra. Új párbeszédablak megnyitása után válassza ki az új lemez meghajtó betűjét, és adja meg az elsődleges fájlrendszert. Legjobb annak a típusnak a használata, amellyel a sérült partíció eredetileg működött.

5

Várja meg, amíg létrejön az új helyi lemez. Nyissa meg a "Sajátgép" menüt. Menjen a beépített meghajtó tartalmához. Másolja a fontos fájlokat az ismerős kezelő segítségével.

6

A szükséges fájlok átvitelét követően zárja be a programotMount'n'Drive. Most már használhat olyan segédprogramokat, amelyek helyreállítják a helyi lemezek integritását, például a HDD Regenerator. Ez a megközelítés megóvja a fontos fájlok esetleges elvesztését, lehetővé téve a merevlemez manipulálását.

7

Érdemes megjegyezni, hogy néha könnyebb újratelepítenioperációs rendszert, és futtasson egy programot, amely azonosítja az érintett szektorokat. Használja ezt a beállítást, ha nem kell menteni a meglévő partíció szerkezetét.