Mennyibe kerül az UAZ Patriot

Mennyibe kerül az UAZ Patriot

Oroszországban, mint a terepjárók, így a mi piacon számos hasonló modell. De a leginkább megfizethető lehetőség a hazai UAZ Patriot.

Mennyibe kerül az UAZ Patriot
Az UAZ Patriot, más néven az UAZ-3163, egy SUV, amely egy teljesen fém ötajtós testtel rendelkezik, amelynek soros gyártását 2005 augusztusától hajtják végre.

Standard felszerelés UAZ Patriot

Az orosz piacon az UAZ Patriotot kínáljákhat trim szint. Classic Basic verzió költségek 599.990 rubelt, és a lista, annak felszerelése tartalmazza a legszükségesebb felszerelés: külső tükrök, elektromos és fűtött, első elektromos ablakok, szervókormány igen 12V aljzat. Options Comfort egy 128 lóerős benzinmotor kerül származó 649.990 rubel, valamint a 114 lóerős dízelmotor - re 719 950 rubelt. A szabványos berendezések listája tartalmazza továbbá a hátsó ablakemelő ablakokat, a légkondicionálót, a ködlámpákat és a "zenét". A Performance Limited egy benzines motorral 689 990 rubel áron kínálja a dízeleket - 759 990 rubel értékben. Egy ilyen „Patriot” befejeződött már: légkondicionáló, szervokormány, zár hátsó ajtó zár, ABS, ködlámpa, külső tükör fűtés és elektromos, elektromos fűtés szélvédő, kombinált kabin, első és hátsó fűtött ülések, négy elektromos ablak, teljes munkaidőben hangrendszer CD-vel, szabályos indításgátló, tetősín, könnyűfém keréktárcsák 16 hüvelyk átmérőjűek. És végül, a Korlátlan verzió 699,950 rubelt fog fizetni. Mindegyik készlet 49,990 rubel díj ellenében programozható előmelegítő fűtőberendezés áll rendelkezésre.

Az UAZ Patriot különleges verziói

Az expedíció Oroszországban érhető eláron ​​679 950 rubelt, fel van szerelve légkondicionáló, szervokormány, színezett ablakok, ködlámpa, fűthető, elektromos tükrök, bőrkárpit, fűthető első ülések, elektromos kör, gyári audiorendszer és a 16 colos kerekek. A Trophy verziója 689 950 rubelből áll a piacon. Ami a felszerelést illeti, majdnem megegyezik az Expedícióéval, kivéve a kombinált beltéret a bőr helyett. Az orosz UAZ Patriot SUV az egyik legérzékenyebb és legmegbízhatóbb "rogue" a piacon. A kocsit tágas kabin, erőteljes motor és kitűnő cross-country képesség jellemzi. Ugyanazért a pénzért, amely csak Lada 4x4, Chevrolet Niva vagy kínai átkelőhelyeken vásárolható meg.